Alligator Bioscience meddelar att Malin Carlsson avgår som Chief Operating Officer

Lund, Sverige – Alligator Bioscience (Nasdaq Stockholm: ATORX) meddelar idag att Malin Carlsson avgår som bolagets Chief Operating Officer (COO). Carlsson lämnar sin roll i slutet av oktober för att tillträda en ledande roll i ett globalt läkemedelsföretag. Hennes ansvarsområden kommer att tas över av andra medlemmar i ledningsgruppen.

"Vi vill tacka Malin för det engagemang hon har visat under sin tid på Alligator och i synnerhet hennes värdefulla bidrag till vårt mitazalimab-program, som fortsätter att göra utmärkta kliniska framsteg", säger Søren Bregenholt, Vd för Alligator Bioscience. "Malins erfarenhet inom immunologi och läkemedelsutveckling, och den nya roll hon nu tar sig an, visar att Alligator är en attraktiv arbetsplats för talanger inom bioteknikindustrin, och vi önskar henne stort lycka till i framtiden."

Alligator rapporterade nyligen fortsatt starka interimsdata från fas 2-studien OPTIMIZE-1, som utvärderar bolagets huvudkandidat mitazalimab i kombination med kemoterapi, mFOLFIRINOX, i första linjens behandling av bukspottkörtelcancer. Studien fortsätter att utvecklas väl och ligger i fas för topline-avläsning i början av första kvartalet 2024.

Uppdaterad 2023-08-17